top of page

Sanda Beniamines: Orice limbă străină e mult mai ușor de asimilat și de-nvățat dacă suntem deschiși


Este fondatoarea Creative English Language Academy și dăruiește celor care aleg să învețe, sub îndrumarea ei și a ceilorlalți profesori excepționali care-i stau alături, șansa unei adaptări mai adânci și mai rapide în societatea britanică prin învățarea limbii engleze la cel mai înalt nivel Dincolo de realizările ei profesionale remarcabile, Sanda Beniaminesc a adus în Marea Britanie o poveste de viață curajoasă, o familie exemplară și o inimă care vorbește românește.



Despre mine

IMG-7874.jpg

Creatoarea proiectului Inimile vorbesc româneÈ™te, Alice Năstase Buciuta, este jurnalistă È™i scriitoare de limbă română care locuieÈ™te la Londra din anul 2020.
Activitatea sa jurnalistică în Marea Britanie cuprinde poziÈ›ia de preÈ™edintă a Uniunii ZiariÈ™tilor ProfesioniÈ™ti din România-filiala Marea Britanie È™i pe aceea de realizatoare de emisiuni radiofonice pentru Romanian Radio London.
Alice Năstase Buciuta este È™i redactora-È™efa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro È™i redactora-È™efă a editurii CărÈ›ile Tango, realizatoarea emisiunii „Marea Dragoste” la Canal 33 România. Este autoare a numeroase cărÈ›i de succes precum Noi suntem zeiÈ›e, Dragostea e un bonsai, Splendida Banalitate, (Editura CărÈ›ile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina, a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu –Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira, 2007); Care pe care. Femei È™i bărbaÈ›i (Editura CărÈ›ile Tango, 2008), a volumului Simona, dedicat Simonei Catrina È™i scris împreună cu mama acesteia, scriitoarea È™i jurnalista Dara Codescu, a romanului epistolar Trei proaste, semnat tot alături de Dara Codescu.

 

Arhiva

bottom of page