top of page

Luca Rusu: Dacă aș fi avut un milion de vieți, de un milion de ori aș fi plecat...


Este un pianist de mare talent, plecat din țară încă din timpul liceului, cu o bursă de studii care l-a dus în Marea Britanie, la Edinburgh, la o vârstă foarte fragedă, apoi a continuat studiile la Royal Conservatoire of Scotland, unde a învățat să iubească nu doar arta uimitoare a pianului, dar și Scoția, țara munților, a mărilor și a dorurilor. Luca Rusu este, însă, și un actor foarte talentat, fiind deja cooptat în mai multe proiecte teatrale de mare succes.

Harurile sale merg, însă, dincolo de domeniul artistic, pentru că tânărul se remarcă și prin caracterul său de-o gentilețe venită parcă din alt univers și pentru autenticitatea profundă, integră, imposibil să nu fie simțită și remarcată.

Fiul actorului Mircea Rusu Tibreanu și al Marinei Constantinescu, Luca Rusu duce mai departe ștafeta rafinamentului și a bunului gust moștenite din familie, dar șlefuite prin felul său de a înțelege lumea.Comentarios


Despre mine

IMG-7874.jpg

Creatoarea proiectului Inimile vorbesc românește, Alice Năstase Buciuta, este jurnalistă și scriitoare de limbă română care locuiește la Londra din anul 2020.
Activitatea sa jurnalistică în Marea Britanie cuprinde poziția de președintă a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România-filiala Marea Britanie și pe aceea de realizatoare de emisiuni radiofonice pentru Romanian Radio London.
Alice Năstase Buciuta este și redactora-șefa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro și redactora-șefă a editurii Cărțile Tango, realizatoarea emisiunii „Marea Dragoste” la Canal 33 România. Este autoare a numeroase cărți de succes precum Noi suntem zeițe, Dragostea e un bonsai, Splendida Banalitate, (Editura Cărțile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina, a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu –Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira, 2007); Care pe care. Femei și bărbați (Editura Cărțile Tango, 2008), a volumului Simona, dedicat Simonei Catrina și scris împreună cu mama acesteia, scriitoarea și jurnalista Dara Codescu, a romanului epistolar Trei proaste, semnat tot alături de Dara Codescu.

 

Arhiva

bottom of page