top of page

dr. Florinela Stoianovici: Ca să poți să vindeci pe cineva trebuie să îl iubești foarte mult




Ce aduce medicina holistică românească lumii întregi? De ce este nevoie ca oamenii de știință și, în general, cei care dețin informații valoroase, să ducă mai departe cunoașterea lor dincolo de granițele propriei țări? De ce avem nevoie și de întâlniri față în față, nu doar de întâlniri online? Acestea sunt principalele teme atinse în dialogul de la Londra dintre dr. Florinela Stoianovici, medic specialist primar și homeopat care practică medicina holistică de peste 15 ani, și Alice Năstase Buciuta, într-o conversație aflată sub semnul Inimile vorbesc românește



Despre mine

IMG-7874.jpg

Creatoarea proiectului Inimile vorbesc româneÈ™te, Alice Năstase Buciuta, este jurnalistă È™i scriitoare de limbă română care locuieÈ™te la Londra din anul 2020.
Activitatea sa jurnalistică în Marea Britanie cuprinde poziÈ›ia de preÈ™edintă a Uniunii ZiariÈ™tilor ProfesioniÈ™ti din România-filiala Marea Britanie È™i pe aceea de realizatoare de emisiuni radiofonice pentru Romanian Radio London.
Alice Năstase Buciuta este È™i redactora-È™efa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro È™i redactora-È™efă a editurii CărÈ›ile Tango, realizatoarea emisiunii „Marea Dragoste” la Canal 33 România. Este autoare a numeroase cărÈ›i de succes precum Noi suntem zeiÈ›e, Dragostea e un bonsai, Splendida Banalitate, (Editura CărÈ›ile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina, a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu –Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira, 2007); Care pe care. Femei È™i bărbaÈ›i (Editura CărÈ›ile Tango, 2008), a volumului Simona, dedicat Simonei Catrina È™i scris împreună cu mama acesteia, scriitoarea È™i jurnalista Dara Codescu, a romanului epistolar Trei proaste, semnat tot alături de Dara Codescu.

 

Arhiva

bottom of page