top of page

Petra: Totul se raportează la iubire. Iubirea este punctul de pornire a tot și a toate

Invitata specială a proiectului "Inimile vorbesc românește", Petra, co-fondatoare a grupului Calea Cunoașterii, oferă în dialogul cu Alice Nastase Buciuta răspunsuri care ne vor umple inimile și ne vor lumina drumurile, indiferent în ce țară a lumii ne aflăm.


Cum vede dragostea o mare maestră a spiritualității cum este Petra? Care sunt răspunsurile referitoare la iubire din perspectivă divină? Cât de mult iubim și cum diferențiem iubirile de iluzii?

Acestea sunt doar câteva întrebări ale căror răspunsuri le puteți găsi în înregistrarea de mai jos:



Despre mine

IMG-7874.jpg

Creatoarea proiectului Inimile vorbesc românește, Alice Năstase Buciuta, este jurnalistă și scriitoare de limbă română care locuiește la Londra din anul 2020.
Activitatea sa jurnalistică în Marea Britanie cuprinde poziția de președintă a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România-filiala Marea Britanie și pe aceea de realizatoare de emisiuni radiofonice pentru Romanian Radio London.
Alice Năstase Buciuta este și redactora-șefa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro și redactora-șefă a editurii Cărțile Tango, realizatoarea emisiunii „Marea Dragoste” la Canal 33 România. Este autoare a numeroase cărți de succes precum Noi suntem zeițe, Dragostea e un bonsai, Splendida Banalitate, (Editura Cărțile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina, a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu –Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira, 2007); Care pe care. Femei și bărbați (Editura Cărțile Tango, 2008), a volumului Simona, dedicat Simonei Catrina și scris împreună cu mama acesteia, scriitoarea și jurnalista Dara Codescu, a romanului epistolar Trei proaste, semnat tot alături de Dara Codescu.

 

Arhiva

bottom of page