top of page

Sanda Beniamines: Orice limbă străină e mult mai ușor de asimilat și de-nvățat dacă suntem deschiși


Este fondatoarea Creative English Language Academy și dăruiește celor care aleg să învețe, sub îndrumarea ei și a ceilorlalți profesori excepționali care-i stau alături, șansa unei adaptări mai adânci și mai rapide în societatea britanică prin învățarea limbii engleze la cel mai înalt nivel Dincolo de realizările ei profesionale remarcabile, Sanda Beniaminesc a adus în Marea Britanie o poveste de viață curajoasă, o familie exemplară și o inimă care vorbește românește.Comments


Despre mine

IMG-7874.jpg

Creatoarea proiectului Inimile vorbesc românește, Alice Năstase Buciuta, este jurnalistă și scriitoare de limbă română care locuiește la Londra din anul 2020.
Activitatea sa jurnalistică în Marea Britanie cuprinde poziția de președintă a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România-filiala Marea Britanie și pe aceea de realizatoare de emisiuni radiofonice pentru Romanian Radio London.
Alice Năstase Buciuta este și redactora-șefa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro și redactora-șefă a editurii Cărțile Tango, realizatoarea emisiunii „Marea Dragoste” la Canal 33 România. Este autoare a numeroase cărți de succes precum Noi suntem zeițe, Dragostea e un bonsai, Splendida Banalitate, (Editura Cărțile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina, a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu –Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira, 2007); Care pe care. Femei și bărbați (Editura Cărțile Tango, 2008), a volumului Simona, dedicat Simonei Catrina și scris împreună cu mama acesteia, scriitoarea și jurnalista Dara Codescu, a romanului epistolar Trei proaste, semnat tot alături de Dara Codescu.

 

Arhiva

bottom of page