top of page

Ramona Mitrică: Tot ce fac în domeniul cultural aici, la Londra, se leagă de cultura românăÎi datorăm Ramonei Mitrică splendidul festival de film românesc de la Londra, care va ajunge anul acesta la cea de-a douăzecea ediție. Între 30 noiembrie și 4 decembrie,la Curzon Soho, vor avea loc proiecții de filme românești și întâlniri față în față cu cineaștii invitați, într-un regal al artelor și al emoțiilor.

De asemenea, îi datorăm Ramonei Mitrică o seamă de cărți românești traduse în limba engleză și lansate la Londra, spectacole de teatru, proiecte valoroase, emoții prin care inimile noastre vorbitoare de limba română reușesc să-și păstreze frumusețea și bucuria mai presus de doruri. Și acest excepțional interviu în exclusivitate pentru @inimilevorbescromaneste , pe care vă invităm cu dragoste să-l urmăriți până la capăt și să-l distribuiți. #InimileVorbescRomanesteComments


Despre mine

IMG-7874.jpg

Creatoarea proiectului Inimile vorbesc românește, Alice Năstase Buciuta, este jurnalistă și scriitoare de limbă română care locuiește la Londra din anul 2020.
Activitatea sa jurnalistică în Marea Britanie cuprinde poziția de președintă a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România-filiala Marea Britanie și pe aceea de realizatoare de emisiuni radiofonice pentru Romanian Radio London.
Alice Năstase Buciuta este și redactora-șefa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro și redactora-șefă a editurii Cărțile Tango, realizatoarea emisiunii „Marea Dragoste” la Canal 33 România. Este autoare a numeroase cărți de succes precum Noi suntem zeițe, Dragostea e un bonsai, Splendida Banalitate, (Editura Cărțile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina, a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu –Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira, 2007); Care pe care. Femei și bărbați (Editura Cărțile Tango, 2008), a volumului Simona, dedicat Simonei Catrina și scris împreună cu mama acesteia, scriitoarea și jurnalista Dara Codescu, a romanului epistolar Trei proaste, semnat tot alături de Dara Codescu.

 

Arhiva

bottom of page