top of page

Delia Mureșan: Anul 2024 este anul în care ni se vor cere temele la control!
Este psiholog și ghid spiritual, lucrează cu arhetipurile jungiene și cu terapiile cu îngeri și îi învață pe toți cei care îi devin cursanți să îmbine planul mental cu cel emoțional și cel spiritual, în așa fel, încât să poată ajunge fiecare la o viață fericită, asumată și pusă în slujba propriei misiuni divine. Delia Mureșan susține cursuri, workshop-uri și inițieri nu doar în România, ci și în cadrul comunității românești din Londra, unde este primită mereu cu brațele - și aripile - deschise.Comments


Despre mine

IMG-7874.jpg

Creatoarea proiectului Inimile vorbesc românește, Alice Năstase Buciuta, este jurnalistă și scriitoare de limbă română care locuiește la Londra din anul 2020.
Activitatea sa jurnalistică în Marea Britanie cuprinde poziția de președintă a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România-filiala Marea Britanie și pe aceea de realizatoare de emisiuni radiofonice pentru Romanian Radio London.
Alice Năstase Buciuta este și redactora-șefa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro și redactora-șefă a editurii Cărțile Tango, realizatoarea emisiunii „Marea Dragoste” la Canal 33 România. Este autoare a numeroase cărți de succes precum Noi suntem zeițe, Dragostea e un bonsai, Splendida Banalitate, (Editura Cărțile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina, a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu –Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira, 2007); Care pe care. Femei și bărbați (Editura Cărțile Tango, 2008), a volumului Simona, dedicat Simonei Catrina și scris împreună cu mama acesteia, scriitoarea și jurnalista Dara Codescu, a romanului epistolar Trei proaste, semnat tot alături de Dara Codescu.

 

Arhiva

bottom of page