top of page

Alice Năstase Buciuta: Vă invit să preschimbăm dorul în har

Inimile vorbesc românește este un proiect cultural destinat românilor din Marea Britanie și de pretutindeni. În această serie de interviuri vorbim despre educație, vorbim despre artă, vorbim despre cultură spirituală și creștere emoțională, vin la întâlnire personalități din al căror talent și din a căror cunoaștere putem crește cu toții și putem preschimba dorul în har. Sunt Alice Năstase Buciuta și vă invit cu emoție adunată în inima mea care vorbește românește să mă urmăriți alături de invitații mei pe canalui de youtube Inimile vorbesc românește, pe site-ul inimilevorbescromaneste.com, pe rețelele de socializare pe care ne întâlnim cu toții, dar și în întâlnirile față în față de aici, de la Londra.

Comments


Despre mine

IMG-7874.jpg

Creatoarea proiectului Inimile vorbesc românește, Alice Năstase Buciuta, este jurnalistă și scriitoare de limbă română care locuiește la Londra din anul 2020.
Activitatea sa jurnalistică în Marea Britanie cuprinde poziția de președintă a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România-filiala Marea Britanie și pe aceea de realizatoare de emisiuni radiofonice pentru Romanian Radio London.
Alice Năstase Buciuta este și redactora-șefa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro și redactora-șefă a editurii Cărțile Tango, realizatoarea emisiunii „Marea Dragoste” la Canal 33 România. Este autoare a numeroase cărți de succes precum Noi suntem zeițe, Dragostea e un bonsai, Splendida Banalitate, (Editura Cărțile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina, a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu –Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira, 2007); Care pe care. Femei și bărbați (Editura Cărțile Tango, 2008), a volumului Simona, dedicat Simonei Catrina și scris împreună cu mama acesteia, scriitoarea și jurnalista Dara Codescu, a romanului epistolar Trei proaste, semnat tot alături de Dara Codescu.

 

Arhiva

bottom of page